Werken bij Gate

Geef jij ons de juiste energie?

Gate terminal op de Maasvlakte in Rotterdam is de eerste Nederlandse LNG terminal. Wij zijn een joint venture van Gasunie en Vopak en verzorgen de aan- en doorvoer van LNG voor onze klanten. LNG (Liquefied Natural Gas) is vloeibaar aardgas en komt per tanker binnen vanuit vrijwel alle continenten. In de opslagtanks kunnen grote hoeveelheden LNG worden gelost. De terminal werkt als een hub. Het product wordt teruggeladen in tankers voor export óf het wordt omgezet in aardgas waarna het via pijpleidingen in het Europese distributienetwerk komt.

Wat zijn onze uitdagingen?
Wij zetten LNG om in aardgas voor levering aan de industrie en huishoudens in Noordwest-Europa. Daarnaast kunnen onze klanten vanuit onze opslagtanks LNG leveren voor gebruik als brandstof in schepen en trucks. Wij helpen onze relaties in het verder ontwikkelen van LNG-markten op basis van een flexibele dienstverlening en hoogwaardige technologie. Dat doen wij dagelijks: betrouwbaar, veilig en op een milieuvriendelijke wijze.

Waarom werken bij Gate terminal?
Welke functie je ook gaat vervullen, je kunt altijd een pionier zijn. Bij ons is volop ruimte voor eigen initiatief en doorgroei. Wij staan open voor goede ideeën en medewerkers die beslissingen durven nemen. Zij zijn deskundig, energiek en altijd bereid om onze klanten de beste oplossing te bieden. Gate-medewerkers hebben een uiteenlopende achtergrond. Denk aan procestechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, economisch en administratief. Als je een relevante opleiding op MBO- of HBO-niveau hebt en Nederlands en Engels goed beheerst, kun je hier je energie kwijt. Je leert veel bij ons, maar wij willen ook graag van jou leren.

Wat heb je nodig om bij Gate terminal te werken?
Veiligheid en kwaliteit in je werk zijn belangrijk voor je. Je bent een teamspeler en je voelt je betrokken bij onze organisatie en klantenkring. Bovendien wil je jezelf ontwikkelen. Je bent resultaatgericht en hebt oog voor detail, waardoor je goed past in onze organisatie.

HR Flyer

Klik hier om de HR Flyer te bekijken.