Negen jaar operationeel, negen jaar ongevalsvrij!

2 september 2020

Op 1 september 2020 bereikte Gate terminal (Gasunie / Vopak) twee belangrijke mijlpalen: negen jaar operationeel én negen jaar ongevalsvrij.

Wij zijn gegroeid van een belangrijke importterminal voor LNG naar een internationaal toonaangevende LNG-hub met een breed palet aan services. Onze toegewijde medewerkers geven dagelijks hun uiterste aandacht aan optimale veiligheid en service voor onze klanten.

Een veilige werkomgeving heeft bij Gate van meet af aan de hoogste prioriteit gekregen. Gate heeft een open veiligheidscultuur. Dat betekent dat wij openheid geven in rapportages en ruimte aan initiatieven die de terminal nóg betrouwbaarder en veiliger maken. Dat heeft tot het gewenste resultaat geleid: in negen jaar geen enkel ongeval met verzuim.

We hebben dit bij Gate met elkaar bereikt door teamgeest en door ons tijdig aan te passen aan veranderende omstandigheden, zoals nu met het coronavirus. Wij zijn trots op deze prestatie en op onze medewerkers die dit realiseren. Nu op naar de tien jaar mijlpaal!