Commercial

Gate terminal is gegroeid van een LNG doorvoerterminal naar een veel bredere dienstverlener. Gate speelt een essentiële rol in de wereldwijde logistieke keten van vloeibaar aardgas. Ons doel is onze klanten te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van aardgas en LNG-markten. Omdat onze diensten flexibel en innovatief zijn, kunnen wij effectief bijdragen aan de ambities van onze klanten. Deze functie vervullen wij in nauwe samenwerking met relaties als OMV, Ørsted, Shell en Uniper.

De commerciële afdeling richt zich op het verkopen van diensten en het behandelen en plannen van aanvragen voor het laden, lossen en opslaan van LNG, evenals de verdere distributie van het product. Bovendien ontwikkelt Commercial nieuwe producten en diensten op basis van veranderende wensen van klanten.

Gate terminal voorziet in de behoeften van uiteenlopende markten. Naast het voeden van het Nederlandse gasnet blijkt LNG steeds gewilder als transportbrandstof voor onder meer vrachtwagens en schepen. Wij beschikken over een moderne infrastructuur voor het laden van LNG schepen en vrachtwagens die het product vervolgens verder distribueren.